Hvert år rammes godt 3.500 danskere af hjertestop uden for sygehusene. Kun omkring 8% af dem overlever. Bedre førstehjælp og hjertestarter kan få det op på 75%.   

Nyheder

Elvis-maleri solgt på auktionPresley-band og -kor har lavet maleri.

TCB-band og koret The Imperials stod for 4O år siden på scenen sammen med Elvis Presley ved showet "Aloha from Hawaii". I januar måned 2013 fejrer de jubilæet og mindes Presley, der ville havde flydt 78 år, hvis han stadig var i blandt os. Det sker ved at genopføre showet i lande som Tyskland, Findland, Schweitz, Østrig og Danmark.

I forbindelse med showets eneste forestilling i Danmark, på Værket i Randers, malede det tidligere Presley-band og –kor et maleri for hjerte-projektet Kunsten at redde liv. Det skete fordi Graceland Randers havde inviteret "Kunsten at redde liv” med til koncerten

Projektet blev grundlagt i august 2012. Formålet er at sprede viden om førstehjælp og donere hjertestartere til sportsklubber, skoler og andre steder, hvor der samles mange mennesker.  Et initiativ som både TCB Band og The Imperials gladelig vil støtte op om. Derfor lavede de maleriet sammen med den østrigske Elvis-sanger Dennis Jale, som musikerne har optrådt sammen med siden 2003.

Solgt for
kr: 4.500,-

webdesign af webbureau onlineBRAND